Betaalmogelijkheden

Bij Motorsteunen.nl is het mogelijk om op verschillende manieren te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heeft u vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop u wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op:

+31-(0)30 276 14 22

iDeal
Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via Shopify Payments. De beveiligde omgeving werkt zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Creditcards / betaalpassen
Betaal veilig met uw creditcard of betaalpas. Wij accepteren de volgende kaarten: Mastercard, Visa, Maestro, V-Pay. 

Bancontact
Deze betaalmogelijkheid is voornamelijk populair onder onze Belgische klanten. U kunt veilig betalen via uw eigen Bancontact omgeving. 

Vooruitbetaling per bank
Wilt u liever niet directen maar even afwachten tot uw order bevestigd is en u de factuur hebt ontvangen? Dan is vooruitbetaling per bank een optie. Onder vermelding van uw ordernummer kun u de betaling aan ons voldoen zoals u gewend bent andere betalingen via internetbankieren te regelen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zullen wij het door u bestelde product zo snel mogelijk aan u verzenden.

Afhalen op onze locatie in Bilthoven
Naast het online bestellen en laten verzenden kunt u de producten ook bezichtigen en/of afhalen op ons bedrijf. U kunt bij afhaling uitstuitend contant en gepast afrekenen. Wij zijn geopend op de volgende tijden:

maandag t/m vrijdag: 9:00 – 12:00 uur en van 13:00 - 14:30 uur

Motorsteunen.nl
P.C. Staalweg 94
3721 TJ  Bilthoven