veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder staat een selectie van de vragen die bij ons het meest gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Hoe kan ik bestellen?
U kunt via onze webshop een bestelling plaatsen. 

Wat zijn de openingstijden?
Ons bedrijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.30 uur. Tijdens deze uren is onze klantenservice ook telefonisch te bereiken.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendbijdrage voor leveringen binnen Nederland is altijd 6,75 euro. Voor verzendingen naar België worden 15,- euro extra in rekening gebracht. Daarom zijn de verzendkosten naar België nooit meer dan 21,75 euro.


Bezorgd Motorsteunen.nl ook in het buitenland?
Ja, we verzenden in de gehele Benelux, dagelijks worden onze producten in het binnen- en buitenland geleverd. Voor verzendingen naar België wordt 15,- euro extra in rekening gebracht. Daarom zijn de verzendkosten naar België nooit meer dan 21,75 euro.

Wat zijn de betalingsmethoden bij Motorsteunen.nl?
Via onze webshop kunt u door middel van vooraf overmaken, remboursbetaling of  een betaling via IDEAL. Op ons bedrijf  kunt u uitsluitend contant afrekenen.

Wat is de levertijd?
In de meeste gevallen worden producten die u op een werkdag vóór 11.00 uur bestelt en direct betaalt, binnen één werkdag bij u bezorgd op het opgegeven afleveradres (binnen Nederland, voor buitenland gelden ander levertijden). Wij houden u op de hoogte wanneer de levering plaats zal vinden. Bestelt u een product ’s avonds of in het weekend dan duurt het een werkdag langer voordat we uw pakket verzenden.

Kan mijn bestelling op een ander adres dan mijn woonadres worden bezorgd?
Wij verzenden uw pakket binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt tijdens het bestelproces aangeven als u het op een ander afleveradres wilt laten bezorgen.

Kan ik ook telefonisch bestellen?
Indien u liever telefonisch een bestelling wilt plaatsen, dan is dat geen probleem. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31-(0)302761422

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Onze algemene voorwaarden kunt u via deze pagina inzien. Een exemplaar van de algemene voorwaarden kunt u in onze vestiging inzien en is tevens verkrijgbaar op verzoek.

Mijn vraag staat hier niet tussen wat nu?
U kunt altijd een vraag tot ons richten via de e-mail, hiervoor kunt u de contactpagina gebruiken, daarnaast kunt u binnen de openingstijden ons telefonisch bereiken op +31-(0)302761422