Levering & Levertijd

In de meeste gevallen worden producten die u op werkdagen vóór 11.00 uur bestelt en direct betaalt zijn, binnen één werkdag bij u thuisbezorgd. Bestelt u een product ’s avonds of in het weekend dan duurt het een werkdag langer voordat we uw pakket kunnen verzenden.

 

Wij streven er na om uw bestelling, mits deze op voorraad is, binnen een tot drie werkdagen te leveren.

Voorwaarden:
1. Motorsteunen.nl, hierna te noemen: de ondernemer, zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten. 
2. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt. 
3. Met inachtneming van onze algemene voorwaarden, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding. 
4. Na ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen. 
5. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Levering via GLS
Pakketten lichter dan 30 kg worden standaard geleverd door GLS. De bezorgdagen van deze koeriersdienst zijn van maandag tot en met vrijdag. Indien het pakket niet wordt wordt afgeleverd, doordat u bijvoorbeeld afwezig bent, neemt GLS contact met u op door nieuwe bezorgafspraak in te plannen.